Aparate auditive profesionale
Dopuri de urechi profesionale
Tratament acufene(Tinitus)
Materii prime
Echipament de audiologie
HOME Despre noi Contact
Dopuri de urechi

Aparate auditive profesionale Puretone

Înfiinţată in 1976, Puretone este una din cele mai importante companii britanice din domeniul audiologiei, având producţia 100% în Marea Britanie. O echipă de profesionişti dedicaţi utilizează cea mai nouă tehnologie sub-miniaturală, fabricând proteze auditive profesionale cu performanţe deosebite. Vă oferim soluţii complete de la aparatele analogice până la cele mai moderne aparate digitale.

De-a lungul celor aproape 40 de ani de activitate Puretone a câştigat numeroase premii şi distincţii, printre care ”Exporter of the Year” şi prestigiosa ”Queen’s Award for Export Achievment”. Fondatorul companiei, Domnul Jay Choudry a fost distins de majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a cu ”Ordinul Marii Britanii” penru servicii aduse industriei de audiologie şi mediului de afaceri.

În 2007 Puretone a fost votat ”Business of the Year” la Gala Premiilor în Afaceri Medway. Din 2007 până în 2012, şase ani la rând a fost votat „Cel Mai Bun Furnizor de Accesorii” de către AIHHP (Institutul pentru Sănătate şi Potenţial Uman).

DAC4 MX

Datorită tehnologiei digitale moderne şi a funcţiilor avansate, utilizând 4 canale DSP şi până la 4 programe de ascultare , sistemele DAC4MX asigură o calitate excepţională a sunetului pentru utilizatorul modern.

Gama DAC4MX oferă soluţii intraauriculare, de la full shell ITE până la CIC, asigurând o protezare discretă ...

DAC2 MX

DAC2 MX oferă o varietate de soluţii eficiente pentru diverse tipuri de hipoacuzii. Dispune de 2 canale, 12 benzi si sunt 100% digitale; această tehnologie permite reglarea precisă a aparatelor .

O serie de modele intraauriculare asigură auz clar şi inteligibilitatea vorbirii, oferind utilizatorului ...

DAC TT - TrimTech MX

Combinând tehnologia circuitelor DSP cu posibilitatea de reglaj fin al sistemului, făra a fi nevoie de reprogramare, gama TrimTech MX oferă flexibilitate în alegerea unui aparat auditiv digital.

Cu TrimTech MX puteţi avea un sistem digital 100% la preţ avantajos. Versatil, economic şi de încredere ...

Analogue

Prin gama aparatelor analogice vă oferim diferite alternative pentru cei care nu sunt încă pregătiţi pentru aparatele digitale complexe.

Familia Analog include aparate BTE, intraauriculare, CROS/BICROS, dispozitive incorporate în ochelari, aparate de buzunar şi de conducere osoasă.

Etune

Etune – Sisteme digitale neprogramabile

Cu Etune obţineţi un reglaj rapid şi uşor, fără a fi nevoie de programarea aparatelor. Dispune de un trimmer low-cut, pentru un reglaj mai precis, semnal sonor de avertizare a bateriei descărcate, algoritm pentru reducerea zgomotului şi circuite duble AGC.