Aparate auditive profesionale
Dopuri de urechi profesionale
Tratament acufene(Tinitus)
Materii prime
Echipament de audiologie
HOME Despre noi Contact
Dopuri de urechi

Echipament de audiologie

Inventis este o companie italiană care dezvoltă şi produce aparatură medicală high-tech , de ultimă oră, pentru audiologie şi endoscopie, acesta din urmă fiind comercializat sub brand-ul Invisia.

Activitatea companiei este ghidată de patru principii: inovaţie, design, ergonomie şi compatibilitate cu sistemele informatice.
Inovaţie. Echipamentele noastre utilizează întotdeauna tehnologii de ultimă oră, care vizează îmbunătăţirea serviciilor prestate de utilizator către pacient.
Design. Cine a spus că un echipament medical nu poate fi un obiect frumos? Noi credem că un aparat cu un design bun poate îmbunătăţi experienţa utilizatorului , precum şi al pacientului. Echipamentele noastre sunt concepute în strânsă colaborare cu designeri italieni experimentaţi.
Ergonomie. Un aparat medical care se manevrează uşor, îmbunătăţeşte eficienţa utilizatorului şi reduce riscul de a greşi pe parcursul măsurătorilor. Ergonomia este un aspect foarte important de-a lungul procesului de concepere şi dezvoltare a echipamentelor.
Compatibilitate cu sisteme informatice. Calculatoarele şi tabletele sunt surse incredibile de capacitate de calcul. Pentru a exploata şi extinde performanţele lor, toate aparatele noastre, chiar şi cele care sunt de sine stătătoare, sunt compatibile cu calculatoarele.

BELL - Audiometru de diagnostic

Modelul ”Plus”( pentru diagnostic) poate măsura
pragul de conducere osoasă, precum și pragul
auditiv aerian.

PIANO - Audiometru clinical

Modelul „Plus” oferă toate funcţiile modelului Basic, plus Multi Frequency, High Frequency, Bekesy şi Masking Level Difference (MLD).

PICCOLO- Audiometru portabil

Piccolo este disponibil în trei variante: Basic: audiometrie tonală pură, Plus: audiometrie tonală pură, Speech: audiometrie tonală şi vocală