Aparate auditive profesionale
Dopuri de urechi profesionale
Tratament acufene(Tinitus)
Materii prime
Echipament de audiologie
HOME Despre noi Contact
Dopuri de urechi

Terapie prin sunete

Pentru fiecare sunet există un alt sunet oponent care îl neutralizează. Acest principiu se aplică și în tratamentul tinitusului. După stabilirea frecvențelor  acufenelor, se crează o compoziție de sunete cu utilizarea frecvențelor necesare mascării.  Fiecare compoziție este individualizată .

Distinctivitatea acestei tehnologii implică două nivele. Pe de o parte, în colaborare cu cercetători ai comportamentului uman au fost create sunete care induc starea de somn. Pe de altă parte, împreună cu medici  ORL și acusticieni au fost evaluate toate frecvențele care maschează tinitusul.

Muzicieni profesioniști au  îmbinat concluziile acestor cercetări. Rezultatul constă în compoziții de sunete care sunt adaptate individual tonului de rezonanță a zgomotului din ureche.  Studii clinice au demonstrat că după 30 de minute de utilizare apar primele semne pozitive asupra percepției zgomotului din ureche.

Tinitusul este deseori atribuit rigidității mușchilor gâtului, și poate provoca tulburări de somn. Terapia cu perna acustică – Music Pad – poate trata atât cauza, cât și efectele acestui fenomen.

Datorită tehnologiei de transmisie de ultimă oră, cele două difuzoare stereo încorporate în perna acustică generează un veritabil sunet tridimensional, incluzând o reproducere de calitate a rezonanței. Perna acustică MusicPad este dotată cu conexiuni pentru toate tipurile de CD-player, radio, sisteme stereo, etc.

Perna ortopedică este confecționată dintr-un material elastic high-tech, care asigură distribuirea ideală a presiunii corpului. Astfel rezultă o poziție optimă a vertebrelor cervicale și ale umerilor.

Perna MusicPad poate fi folosită nu doar de pacienții cu tinitus, ci și de persoane care suferă de tulburări de somn, sau pacienți care sunt țintuiți la pat. Oferă posibilitatea de a asculta cărți audio, de a învăța o limbă străină sau pur și simplu puteți să ascultați muzica Dvs. favorită.