Aparate auditive profesionale
Dopuri de urechi profesionale
Tratament acufene(Tinitus)
Materii prime
Echipament de audiologie
HOME Despre noi Contact
Dopuri de urechi

Tratament acufene (Tinitus)

Terapia cu Soft Laser

Prin tehnologia patentată Swiss Soft Laser s-a descoperit o soluție pentru tratarea tinitusului și unor afecțiuni ale urechii interne, ca surditatea parțială cauzată de tinitus, presiunea în urechea internă, morbus Meniere, pierderi de auz acute și auz distorsionat.

Sistemul Soft Laser este compus din MedicLaser (5mW output, 650 nm lungime de undă) și casca EarTool. Tratamentul cu TinniTool EarLaser nu este dureroasă, se efectuează în deplină siguranță.

Razele laser penetrează chiar și cele mai adânci straturi subcutanale și își manifestă efectul curativ de biostimulare direct asupra metabolismului țesutului conjunctiv. Prin urmare, celulele se regenerează rapid, se stimulează sistemul imunitar, se accelerează divizia celulelor si se activează moleculele defensive specifice. Datorită deficienței de ATP (adenozin trifosfat) , energia celulară necesară vieții, apar diferite afecțiuni. ATP este o substanță “cheie” pentru celulele din organismul uman. Deficiența ATP duce la deteriorarea și distrugerea celulelor . Razele concentrate Medic Laser stimulează arderea glucozei pentru a îmbunătăți aprovizionarea cu ATP. Astfel, terapia cu MedicLaser și EarTool poate accelera regenerarea celulelor deteriorate din sistemul auditiv.

Dispozitivul EarTool are ca principu de funcționare proiectarea precisă și concentrată a laserului către zona afectată printr-un cablu din fibră de sticlă. In cazul tinitusului cronic, tulburărilor de somn și a problemelor de relaxare, tratamentul va trebui completat cu terapie acustică.

Tratamentul cu laser a fost supus cu succes mai multor testări de-a lungul anilor în spitale și cabinete medicale, eficiența lui fiind dovedită în numeroase studii de specialitate. Siguranța și efectele tratamentului cu EarLaser au fost testate și certificate medical.

Tratamentul cu EarLaser se utilizează în urmatoarele cazuri:

- Tinitus acut și cronic
- Surditate parțială datorită tinitusului
- Morbus Meniere
- Scăderea acută a auzului, auz distorsionat
- Consecințele inflamării urechii medii
- Probleme de circulație a sângelui în urechea internă